Het Braai eindjaarsmenu

Op 31 december laten we jullie niet in de kou staan en blijven wij braaien. Naast ons standaard Braai-menu hebben we enkele feestelijke menu’s van de BBQ. De menu’s zijn enkel op 31/12 te verkrijgen. De desserten zijn apart verkrijgbaar.

Bestellen kan tot 24 december online (klik hier) of telefonisch via +32 474/ 440 855.

volledig menu aan €50p.p.

Steak met gegrilde groenten

Het voorgerecht is soep van gerookte courgette.

Als hoofdgerecht ligt er een mooie steak (300-350g) met bruine saus voor jullie klaar. Hierbij serveren we een gegrilde groentespies met verse aardappelpuree.

Dessert Royal. Dit feestelijk dessert bestaat uit een potje met 1/3de bosvruchten, 1/3de crème anglaise en 1/3 gebrand eiwit. Het wordt huisgemaakt volgens het 30-jarige oude recept van Dimi’s vader die het jaar en dag in zijn bakkerij maakte.

Bestel nu
volledig menu aan €55p.p.

Kreeftenstaarten met gegrilde groenten

Het voorgerecht is soep van gerookte courgette.

Als hoofdgerecht krijgen jullie 2 mooie kreeftenstaarten met verse pasta in een wittewijn saus..

Dessert Royal. Dit feestelijk dessert bestaat uit een potje met 1/3de bosvruchten, 1/3de crème anglaise en 1/3 gebrand eiwit. Het wordt huisgemaakt volgens het 30-jarige oude recept van Dimi’s vader die het jaar en dag in zijn bakkerij maakte.

Bestel nu
volledig menu aan €37p.p.

Groentenburger met gegrilde groenten

Het voorgerecht is soep van gerookte courgette.

Voor het hoofdgerecht werken we samen met Slager Jo (Banneux). Hij heeft een heerlijke groenten burger bedacht die we op de open flame grill bakken. Hierbij serveren we een gegrilde groentespies met verse aardappelpuree en verse tomatensaus

Dessert Royal. Dit feestelijk dessert bestaat uit een potje met 1/3de bosvruchten, 1/3de crème anglaise en 1/3 gebrand eiwit. Het wordt huisgemaakt volgens het 30-jarige oude recept van Dimi’s vader die het jaar en dag in zijn bakkerij maakte.

Bestel nu
€6 per stuk

Dessert royal

Dessert Royal. Dit feestelijk dessert bestaat uit een potje met 1/3de bosvruchten, 1/3de crème anglaise en 1/3 gebrand eiwit. Het wordt huisgemaakt volgens het 30-jarige oude recept van Dimi’s vader die het jaar en dag in zijn bakkerij maakte.

Bestel nu
€5 per stuk

Vanillepudding

Huisgemaakte pudding met echte vanillestokken en een crumble van speculoos. De speculoos zit apart in een potje.

Bestel nu