Barbecue makes
 people happy

Contacteer ons

Geef je werknemers een etentje cadeau

ETEN WERKT ALTIJD

Een gepast geschenk kopen voor één persoon is al een ware opdracht. Iets verzinnen voor een grote groep is al heel wat moeilijker. Van eten wordt zelden iemand ongelukkig en het is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. 

Braai BBQ is puur comfort food gemaakt op de barbecue. Alles is volledig klaar en gaar en wordt gekoeld geleverd aan huis. Alle elementen van het menu worden apart vacuüm verpakt. De ontvanger moet het enkel nog opwarmen en kan zijn eigen feestmaaltijd bouwen. Je kan er misschien een wedstrijd onder de collega’s mee organiseren voor wie de best foodstagram maakt?

White glove service

Wij ontzorgen je bedrijf en nemen het hele proces voor onze rekening. Met heel veel liefde maken we alle gerechten klaar en pakken we deze zorgvuldig in. Alle elementen van het menu worden vacuüm verpakt zo blijft alles langer vers en is het beschermd tegen lekken tijdens het transport.

Opwarmen is makkelijk! Onze vacuümzakken zijn hitte bestendig en kunnen, zonder potten en pannen vuil te maken, rechtstreeks in de oven gelegd worden om op te warmen.

Wij zorgen voor een gekoelde levering: het eten zit in een doos met isolatie en koelelementen. De doos en de isolatie zijn 100% recycleerbaar en kunnen bij het oud papier gezet worden na gebruik. De koelelementen kan je terug invriezen en opnieuw gebruiken.

ONS TRANSPORT IS DE GARANTIE TOT SUCCES

We werken samen met een koerierdienst die naast pakjes ook een service levert. Een service die garant staat dat het pakket dezelfde dag nog bij je werknemers toekomt in de staat dat het onze koeling heeft verlaten. Onze koerier is gespecialiseerd in same day delivery: dit betekent dat je pakket op de dag van levering rond de middag bij ons wordt opgehaald en ’s avonds geleverd wordt.

Alle zendingen zijn standaard verzekerd tot €250 en kunnen door de ontvanger via een live track & trace systeem gevolgd worden. Is er niemand thuis dan proberen we het een tweede keer of bellen we de ontvanger op.

Volg je bestelling in real time

Onze koerier komt de bestelling op de dag van levering ophalen uit onze koeling. Hij neemt het pakket mee naar het verdeelcentrum en op het moment dat zij de bestelling registreren om uit te leveren zal er naar de ontvanger per e-mail een track & trace code gestuurd worden.

Met deze code kan je je pakket live op een kaart volgen. Zo moet er niemand thuis nutteloos blijven wachten maar ziet men het pakket letterlijk aankomen. In de details van de track & trace kan je ook de contactgegevens van de koerier vinden. Zo kan je je hem of haar persoonlijk opbellen in het geval er een probleem zou zijn.