RED SAUCE
De Braai Red Sauce is een eigen recept dat we doorheen de jaren hebben verfijnd in onze keuken en hebben getest op wedstrijden. We gebruiken hem als allround saus in de basis van onze wedstrijd recepten. Hierdoor kwamen we op de 1ste plaats in het Belgisch Kampioenschap Low & Slow BBQ 2022 in de categorie ribben (recept ribben).
De Red Sauce heeft de juiste hoeveelheid zoet, een subtiele zure toets en is niet pikant. Als allround BBQ saus kan hij gebruikt worden dipsaus, topping, glaze… Deze Kansas City Style barbecue saus is een echte wereldtopper:
- In 2022 scoorde de Red Sauce de 4de plaats op The Jack Daniels World Championship BBQ in de categorie saus.
- In 2024 scoorde de Red Sauce de 2de plaats op The International Flavor Awards in de categorie Grilling Sauce.
Ben je een professional of een grootverbruiker dan is ons PRO-verpakking uiterst geschikt voor je. De Braai Red Sauce wordt in een stoere, stevige, gietfles van hoge kwaliteit afgevuld. Dankzij de handige ingewerkte handgrepen en de brede mondopening kan je makkelijk je potten navullen of met een lepel het product uit de gietfles scheppen.
Allergenen: Soja, mosterd, selder
MEATPAL
Deze rub is geïnspireerd op jarenlange competitie ervaring die wij in binnen en buitenland hebben opgedaan. De Meatpal heeft een zoete hartige smaak en is niet pikant en past daarom in ieders smaakpallet. Als allround BBQ rub past hij als smaakmaker vrijwel in elk gerecht (vb: smaakmaker in humus als dipsaus). Maar is uiterst geschikt voor varkensvlees en kip. Met deze rub behaalden we de 1ste plaats in het Belgisch Kampioenschap Low & Slow BBQ 2022 in de categorie ribben.
Ben je een professional of een grootverbruiker dan is ons PRO-verpakking uiterst geschikt voor je. Onze rubs worden in een stoere, stevige, gietfles van hoge kwaliteit afgevuld. De gietfles is semi-transparant zodat de kruiden niet snel verkleuren. Dankzij de handige ingewerkte handgrepen en de brede mondopening kan je makkelijk je potten navullen of met een lepel het product uit de gietfles scheppen.
Gebruik en bewaring:
Breng een rijkelijke laag rub aan op je vlees en laat het minimaal 15min intrekken alvorens te gebruiken. Bewaar de rub op een donkere en koele plaats.
Allergenen: geen