Andere barbecuen
wij braaien

Een bestelling plaatsen

’S MORGENS BESTELD, DE dag ERNA IN HUIS

Wij leveren elke week op woensdag, donderdag of vrijdag. Heb je in het weekend een feestje laat je de levering gewoon op vrijdag gebeuren want alles is vers en gevacuümeerd en bewaard dus perfect in koelkast. Wanneer je voor 8u ’s morgens besteld dan zal je bestelling de dag erna geleverd worden. Van zodra je je bestelling hebt geplaatst registreren wij deze bij onze koerierdienst. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt en in onze professionele koeling bewaard tot de koerier deze komt ophalen. Wanneer de koerier de bestelling ophaalt bij ons ontvang jij je track & trace code waarmee je het pakket live kan volgen. Je mag de levering tussen 16u en 22u verwachten. Vermits je alles live kan volgen moet je niet constant thuis zijn.

WE PAKKEN JE BESTELLING ZORGVULDIG IN

We hebben gekozen om alle elementen van je bestelling te vacuümeren. Alles wordt samen met koelelementen in een speciaal ontworpen thermische verpakking geplaatst. Je pakket wordt in onze professionele koeling bewaard tot onze koerier het pakket komt ophalen. Bij aankomst in het verdeelcentrum zal je pakket in een koeling bewaard worden tot deze richting de eindbestemming gaat. Je pakket zal dus zo veel mogelijk actief gekoeld worden waarna we overschakelen op een passieve koeling dmv. icepacks in de verpakking. Onze dozen en isolatie zijn 100% recycleerbaar. Na gebruik kan je ze gewoon bij het oud papier zetten.

ONS TRANSPORT IS DE GARANTIE TOT SUCCES

We werken samen met een koerierdienst die naast pakjes ook een service levert. Een service die garant staat dat het pakket dezelfde dag nog bij jou toekomt in de staat dat het onze koeling heeft verlaten. Onze koerier is gespecialiseerd in same day delivery: dit betekent dat je pakket op de dag van levering rond de middag bij ons wordt opgehaald en ’s avonds bij jou is. Alle zendingen zijn standaard verzekerd tot €250 en je kan ze volgen via een live track & trace systeem. Ben je niet thuis dan proberen we het een tweede keer of bellen we je op.

Volg je bestelling in real time

Onze koerier komt je bestelling op de dag van levering ophalen uit onze koeling. Hij neemt het pakket mee naar het verdeelcentrum en op het moment dat zij de bestelling registreren om uit te leveren zal je op het e-mailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven een track & trace code ontvangen. Met deze code kan je je pakket live op een kaart volgen. Zo moet je niet thuis nutteloos blijven wachten maar kan je er op het juiste moment zijn om je Braai pakket te ontvangen. In de details van de track & trace kan je ook de contactgegevens van de koerier vinden. Zo kan je je hem of haar persoonlijk opbellen in het geval er een probleem zou zijn.