Andere barbecuen
wij braaien

Een bestelling plaatsen

’S MORGENS BESTELD, ’S AVONDS GELEVERD

Wij leveren elke week op woensdag, donderdag of vrijdag. Heb je in het weekend een feestje laat je de levering gewoon op vrijdag gebeuren want alles is vers en gevacuümeerd en bewaard dus perfect in koelkast. Wanneer je voor 8u ’s morgens besteld kan je er voor kiezen om je bestelling diezelfde dag nog te laten leveren. Van zodra je je bestelling hebt geplaatst registreren wij deze bij onze koerierdienst. Je bestelling wordt pas verwerkt op de dag van de levering en wordt in onze professionele koeling bewaard tot de koerier deze komt ophalen. Wanneer de koerier de bestelling ophaalt bij ons ontvang jij je track & trace code waarmee je het pakket live kan volgen. Je mag de levering tussen 16u en 22u verwachten. Vermits je alles live kan volgen moet je niet constant thuis zijn.

WE PAKKEN JE BESTELLING ZORGVULDIG IN

We hebben gekozen om alle elementen van je bestelling te vacuümeren. Alles wordt samen met koelelementen in een speciaal ontworpen thermische verpakking geplaatst. Hierdoor kunnen we gedurende 12u de temperatuur tussen de 0°C en 7°C bewaren. Je pakket wordt in onze professionele koeling bewaard tot onze koerier het op de dag van de levering rond de middag ophaalt. Dit betekent dat je pakket nooit langer dan 10 uren onderweg is. We hebben dus een veiligheidsmarge voorzien zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft indien het toch langer zou duren. Onze dozen en isolatie zijn 100% recycleerbaar. Na gebruik kan je ze gewoon bij het oud papier zetten.

ONS TRANSPORT IS DE GARANTIE TOT SUCCES

We werken samen met een koerierdienst die naast pakjes ook een service levert. Een service die garant staat dat het pakket dezelfde dag nog bij jou toekomt in de staat dat het onze koeling heeft verlaten. Onze koerier is gespecialiseerd in same day delivery: dit betekent dat je pakket op de dag van levering rond de middag bij ons wordt opgehaald en ’s avonds bij jou is. Alle zendingen zijn standaard verzekerd tot €250 en je kan ze volgen via een live track & trace systeem. Ben je niet thuis dan proberen we het een tweede keer of bellen we je op.

Volg je bestelling in real time

Onze koerier komt je bestelling op de dag van levering ophalen uit onze koeling. Hij neemt het pakket mee naar het verdeelcentrum en op het moment dat zij de bestelling registreren om uit te leveren zal je op het e-mailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven een track & trace code ontvangen. Met deze code kan je je pakket live op een kaart volgen. Zo moet je niet thuis nutteloos blijven wachten maar kan je er op het juiste moment zijn om je Braai pakket te ontvangen. In de details van de track & trace kan je ook de contactgegevens van de koerier vinden. Zo kan je je hem of haar persoonlijk opbellen in het geval er een probleem zou zijn.