Huur vandaag nog je offset smoker!

80.00 / PER DAY
Start Booking
Pricing Info
Pickup Date
Return Date
Duration
Resources
Hout 50.00
Yeti Tundra 75 premium koelbox 30.00
  • Duration Cost
  • Resource Cost
  • Subtotal
  • Price

Description

Huur hem vandaag nog! Onze smoker is volledig custom made gebaseerd op ontwerpen zoals je die in Texas kan vinden.Onze smoker is echte authentieke offset smoker gemaakt van een oude gastank zoals je die enkel maar in Texas kan vinden. In 2022 zijn we naar Texas getrokken om research te doen hoe zo een smoker in elkaar zit en wat er allemaal belangrijk is. Met een bagage vol kennis zijn we aan de slag gegaan en het resultaat is geweldig.
  • Ideaal voor caterings, feestjes, vrijgezellen of fotoshoots
  • Een authentieke Texas smoker op een aanhangwagen
  • Voorzien van een grote voor materialen, hout etc..
Freequently Asked Questions

Waarom een offset smoker huren?

Je wilt een offset smoker kopen maar weet niet of het je ding zal zijn? Je bent een cateraar en je hebt tijdelijk extra materiaal nodig? Je hebt een feestje, vrijgezellen, event waar je wilt uitpakken met iets bijzonder? Voor een unieke fotoshoot?

Over onze smoker

Onze smoker is echte authentieke offset smoker gemaakt van een oude gastank zoals je die enkel maar in Texas kan vinden. In 2022 zijn we naar Texas getrokken om research te doen hoe zo een smoker in elkaar zit en wat er allemaal belangrijk is. Met een bagage vol kennis zijn we aan de slag gegaan en het resultaat is geweldig. 

Is een factuur mogelijk?

Gelieve ons na het boeken via bbq@braaibbq.be te contacteren voor een factuur. Vergeet de bedrijfsgegevens niet te vermelden.

Afmeting van de smoker

De smoker staat op een, ongeremde, aanhanger van (lxb) 200cm x 300cm. De hoogte van schouw is: 234cm. Het oppervlak van het rooster meet (lxb): 160cm x 77,5cm

Is er een waarborg van toepassing?

ja, 400€. Deze dient cash bij het afhalen betaald te worden.

Wanneer moet ik de smoker ophalen/inleveren?

Huur je de smoker voor één dag? Ophalen vanaf 9u30 op de gekozen dag. Inleveren de dag nadien voor 9u30. Huur je de smoker voor meerdere dagen? Ophalen vanaf 9u30 op de gekozen dag. Inleveren op de gekozen dag voor 9u30.

Waar moet ik ophalen/inleveren

De smoker moet opgehaald en ingeleverd worden bij Braai BBQ: Lange Schouwenstraat 39, 3520 Zonhoven

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.