
Een introtekst komt hier
Ingrediënten voor Hotdog Burnt Ends
- Weens Worstjes
- Pork rub van Braai BBQ
- Barbecue Red Sauce van Braai BBQ
- Een mes
- Een BBQ indirect op 140°C
Bereidingswijze
- Optioneel maar het maakt het resultaat eens zo mooi. Kerf een ruitjes motief in de hotdog worstjes
- We gaan een binder gebruiken om de kruiden te laten kleven aan de worstjes. Wrijf de hotdog worstjes in met de Barbecue Red Sauce
- Kruid de hotdog worstjes royaal in de Pork Rub.
- Plaats de hotdog worstjes op de barbecue met een indirecte hitte van 140°C.
- Laat de hotdog worstjes zo’n 30-40min garen op de barbecue. De ingekerfde ruitjes gaan open plooien zoals een dennenappel.
- Haal de hotdog worstjes van de barbceue, snij de in kleine bite-size stukjes.
- Leg de stukjes in een bakje op skillet en giet er een goede scheut van de Barbecue Red Sauce over. Zorg dat de hotdog worstjes goed onder de saus zitten.
- Zet de hotdog worstjes terug op de barbecue gedurende 10min.
- Besprenkel de hotdog burnt ends de Pork Rub om ze af te kruiden.
De Meatpal Rub verandert van naam en noemt nu Pork rub. Een andere naam maar dezelfde award winning smaak die de 1ste plaats in de wereld heeft gewonnen tijdens de International Flavor Awards.
buy our not-yet-famous BBQ shirts
Koop één van onze BBQ shirts en help ons om low & slow BBQ populair te maken. Het zijn van die kleine dingetjes die helpen.
€25.00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
€25.00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
€25.00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
€25.00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina